miercuri, 20 februarie 2019

Tort aperitiv. 3 variante diferite

1) Clatite cu 2 creme : Pasta de ton  ( ton din conserva + unt+ lamaie + sare + piper ) si                   pasta de branza ( Branza de vaci + sare + piper   + chimen praf+unt ). Ornat cu ansoa si masline.
Clatite - aluat obisnuit, fara zahar ,cu oregano.






2 ) Clatite cu alte 2 creme : pasta de ficat de pui facuta in casa + pasta de branza cu galbenusuri fierte +unt+sare+ piper . La montat, am pus intre foi si salata verde taiata fideluta.




3) Clatite impreuna cu un ragu din carne de vita si porc+sos de gogosari+sos rosii+ardei iute+sare+piper. Intre foi am pus carnea astfel pregatita + mozzarella + cascaval . Deasupra mozzarella si felii de rosii cherry si am dat la cuptor in tava unsa cu un pic de ulei de masline.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu