2 tipuri de musaca cu cartofi. Una cu cartofii fierti ca pentru piure si alta cu cartofi fierti in coaja. Difera gustul si consistenta datorita modului diferit de tratare si eliberare amidon din cartofi.
Ragu -ul a fost facut cu ceapa alba si rosie taiata pestisori + carne vita tocata + rosii cuburi + sare , piper,busuioc,fulgi de ardei iute + mult marar si patrunjel verde tocat.
O parte din cartofi au fost curatati, spalati , taiati felii si fierti in apa cu sare si piper.Apoi in tava : un strat piure + ragu + piure + cascaval ras.
Alti cartofi fierti in coaja,curatati fierbinti si zdrobiti cu un pic de sare.In tava un rand de cartofi + ragu+ cartofi + cascaval.
La cuptor la foc marisor pentru a se rumeni si gratina.
Este reteta de musaca pe care o face Iulica .Am variat eu astazi si cu cartofii fierti in coaja , pentru diverse consistente si pt indicele glicemic un pic mai mic .
luni, 1 octombrie 2018
Musacale in Bucureștii noi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu