duminică, 6 august 2017
Dulceata de ardei iuti .Rar ca tot ce e dulce .Iute picant ca tot ce important .Greu de facut ca tot ce e pretios.
vineri, 16 iunie 2017
Reteta Student BDV
RETETA: ceafa,bacon,unt cu trufe,maioneza,ou,rosii,ce
Miros de vara
Saptamina cu miros de vara.Ultimele capsuni. Lumina.Culori.Conserve. Sanziene.Cum sa conservi mirosul de vara din Suflet ? Macar pina la urmatoarele sanziene ...
sâmbătă, 29 aprilie 2017
Briose.Prima data :)
Reteta foarte simpla: 6 pahare a lui Teo : 1 pahar de ulei + 1 pahar zahar+ 1 pahar lapte+ 3 pahare faina+ 3 oua + 1 praf copt + arome.Se emesteca,se pun in forma cu hartie- cam jumatate si se adauga ce vrea fiecare: nuci,stafide,ciocolata,capsuni, stafide in ciocolata,etc.
Legume la ulcica.Reteta din Moldova de peste Prut.
Reteta din Republica Moldova: In ulcica se pun un strop de ulei ,apoi legumele taiate cuburi maricele.Legumele care fierb mai repede se lasa bucati mai mari.Condimente: sare,piper si cimbru.Se poate cu salvie sau chimion,dar,aveam alta mancare cu salvie si chimion si nu voiam sa repet astazi. Cate 2 linguri rosii pasate si un strop de apa,Si,la cuptor .Au stat spre 2 ore ,la 200 grade .
sâmbătă, 22 aprilie 2017
sâmbătă, 15 aprilie 2017
Sarmale despletite
Vase unse cu ulei.Un rand de varza murata taiata la robot .Umplutura de sarmale obisnuita,poate sare mai putina si doar carne de vita..Carnaciori de casa felii.Apoi un rand de varza fideluta si sos de rosii de casa.Si ,la cuptor !
Abonați-vă la:
Postări (Atom)