Ce folosesc : morcov curatat si taiat fasii subtiri cu aparatul de curatat + vinete taiate bastonase puse cu sare si apoi scurse +dovlecei bastonase+ cateva fire de ceapa verde taiata tot bastonase + file de piept de pui taiat fasii lungi.
Se trage la tigaie morcovul cu un pic ulei de masline si cepa verde.
In alta tigaie se "sigileaza' pina se albesc fasiile de piept de pui. Se adauga vinete scurse si la sfarsit dovlecelul.La final se amesteca si se condimenteaza cu cumin /chimen +o regano,ardei iute + sos de soia. Se mai tin pe foc impreuna, functie de cat de moi vrem legumele.
(condimentele variaza functie de gust...legumele pot si ele varia: cand nu e ceapa verde merg cativa pestisori de ceapa uscata- f putini , ardei gras /pastai verzi subtiri /broccoli ... dar, cel mai des cu vinete si dovlecei fac cu sau fara ardei gras si /sau iute )